Uluslararası Katılımcılı Ulusal Kauçuk Kongresi

Bölüm başkanımız Doç.Dr.M.Özgür Seydibeyoğlu, Uluslararası Katılımcılı Ulusal Kauçuk Kongresinde sözlü bildiri sunmuştur. Doktora öğrencisi Gökçe Bakiler ile sunumu yapmıştır. Doktora öğrencisi ile Amerika Birleşik Devletlerinde, Akron Universitesi Polimer Mühendisliği'nde görevli (yeni emekli olmuş olan) Prof. Isayev ile de görüşemeler gerçekleştirilmiştir. Kongrenin diğer davetli konuşmacısı Prof. Bhowmick (Hindistan Teknoloji Enstitüsü, Kharagpur) ile de görüşmeler yapılmıştır. Ayrıca Yalova Universitesi Polimer Mühendisliği bölüm standında bulunup bölümün öğretim üyeleri ile de görüşmeler yapılmıştır. Aynı zamanda gerçekleşen Kauçuk fuarına da izleyici olarak katılmış ve farklı firmalar ile temas kurulmuştur.